Спедиция

Една от услугите, които в „Ка-Спийд“ предлагаме, е именно спедиторската дейност. Въпреки че разполагаме с непрестанно разрастващ се автопарк, както и специализирани превозни средства, ние държим на максималната гъвкавост, защото знаем колко е важна тя в сферата на транспорта.

Спедицията ни позволява да разширим неизменно обхвата на транспортни решения, които можем да предложим на своите клиенти. Чрез възлагането на задачи на нашите доверени партньори ние гарантираме, че ще намерим най-персонализираното решение за Вашите потребности. Постигаме най-кратките срокове и предлагаме най-подходящия начин за транспорт.

Но спедицията за нас не е просто делегиране на задачи и прехвърлянето им по верига. Ние в „Ка-Спийд“ поддържаме активно мрежата си от партньори и се грижим да създаваме и утвърждаваме връзки с надеждни колеги в транспортния бранш. Предлагайки Ви спедиторски услуги, ние гарантираме, че ще поверим Вашия товар на доказани професионалисти, с които си сътрудничим от години.

Не се притеснявайте да се свържете с нас, ако не откривате сред флотата и релациите ни търсените от Вас вид превозно средство и дестинация. Нашата грижа е да направим транспорта лесен, Вашата – само да ни се обадите! Намираме начин да доставим товара на правилното място в точното време.