Вътрешен Транспорт

Чували ли сте някого да казва, че България не е толкова голяма страна? В сферата на транспорта знаем, че това не бива да става повод за подценяване. Вътрешният или още националният транспорт има своите специфики, както всеки един друг отрасъл. Ние в „Ка-Спийд“ познаваме добре нашата родина, нейните пътища и динамиката на движението вътре в нея. Затова сме винаги готови да Ви предложим най-ефективните транспортни решения за вътрешен превоз.

Частичен, групажен или комплектен превоз – за нас не е проблем. Без значение каква е големината на Вашия товар, ще се запознаем с неговите специфики и Вашите изисквания, за да намерим пресечната точка между очакванията Ви и предлаганите от нас различни варианти за транспорт.

В „Ка-Спийд“ една от нашите цели е максималната удовлетвореност на клиента. Поради тази причина прилагаме индивидуален подход, за да отговорим по най-подходящия начин на потребностите на всеки един бизнес.

От Петрич до Добрич, от дрехи през шоколади до компост и разсади – „Ка-Спийд“ е Вашият надежден партньор. Можем да Ви предложим транспорт до всяка точка на България за товари от най-различно естество с оглед за най-краткото време и най-добрите оферти!