Международен Транспорт

В нашето съвремие глобализацията тече в пълна сила. Прекосяването на граници става все по-лесно. Това води до създаването на една особена динамика в бизнес средите по целия свят. Кои компании и кои личности ще се наложат като лидери на своя пазар, зависи от тяхната далновидност, усет и предприемчивост.

 

Става въпрос за оползотворяването на възможността за международна търговия. Продажбата на чуждестранни пазари или пък снабдяването с материали от други страни може да промени играта. Но както при всяко начинание, не е толкова просто, колкото изглежда. За да се генерира това конкурентно предимство, има един съществен елемент в цялата схема – транспортът!

 

Превозвачът на Вашия товар може да се превърне в най-верния Ви партньор. Международният транспорт е комплексна и сложна задача и крие множество подводни камъни. Ние сме запознати с добрите практики в сферата и ще се погрижим товарът Ви да прекоси границите до желаната дестинация безпроблемно!

 

Страните, до които доставяме са: Унгария; Словакия; Чехия; Германия; Полша; Гърция; Румъния; Нидерландия; Словения; Австрия; Испания; Италия; Хърватия; Белгия; Дания; Естония; Финландия; Латвия; Литва; Португалия; Швеция.

 

Не виждате държавата, до която имате нужда от транспорт? Не се притеснявайте! Свържете се с нас, за да намерим заедно най-доброто решение за Вашите нужди.

 

Имате пратка, която изисква специфичен температурен режим, а трябва да измине дълъг път? Отново „Ка-Спийд“ е насреща с решение за Вас. Нашите добре оборудвани хладилни полуремаркета ни позволяват да проследяваме температурата по време на цялото пътуване, както и да я регулираме дистанционно.

 

Ако все още имате въпроси, които касаят нашия международен транспорт, не се притеснявайте да ни ги зададете на: +359 89 888 6467