За нас

Хладилен, нехладилен, карго транспорт и спедиция в България и Европа.

Правим транспорта лесен!

Кои сме ние?

„Ка-Спийд“ ЕООД е транспортно-спедиторска компания, базирана в Пловдив, България. Ние осигуряваме транспортни услуги от България до Европа с основни релации до Унгария, Словакия, Румъния, Австрия, Чехия, Германия, Полша и обратно.

Специализираме в хладилния превоз на бързоразваляеми стоки като плодове, зеленчуци, месо и месни продукти, хляб и хлебни изделия, шоколад, бисквити и редица други стоки на температурен режим.

В „Ка-Спийд“ разполагаме с добре развита партньорска мрежа. Това ни позволява да предлагаме висококачествени спедиторски решения на своите клиенти за постигане на оптимални резултати.

Нашите услуги:

Динамичният свят, в който живеем, изисква гъвкавост и адаптивност от всеки, който желае да се класира на челна позиция в дадена ранглиста. Зад развитието на един бизнес стои непрестанният процес на вземане на най-подходящите решения с оглед на конкретни обстоятелства.

Ние в „Ка-Спийд“ се грижим да поддържаме винаги актуален и надежден инструментариум от транспортни решения. Независимо дали става въпрос за превоза и доставката на материалите, чрез които създавате своя продукт, или на вече готовата стока, ние ще помогнем на Вашия бизнес да намери най-ефективната опция. Нашата собствена флота ни позволява да предложим превоз на комплектни, частични и групажни товари под температурен или без температурен режим.

Имате обаче много специфичен товар, който изисква различни условия на транспорт? Ние намираме изход от тази затруднена ситуация. Можем да Ви предложим спедиторските си услуги, като потърсим най-подходящите условия за необходимия Ви превоз сред нашите доверени партньори от дългогодишно изградената ни партньорска мрежа.

Защо да изберете „Ка-Спийд“?  

Ние в „Ка-Спийд“ ценим високо своите партньори и клиенти и знаем, че коректното отношение към тях е ключът към успеха. Затова в работата си се ръководим от личната отговорност да предоставим най-добрите и бързи транспортни решения.

В същото време съзнаваме колко необятен и сложен може да бъде светът на транспорта. За нас е важно да Ви държим в течение за местоположението и състоянието на Вашия товар, за да сте уверени, че бизнесът Ви е в добри ръце.

Затова ние се стремим да имаме ясна комуникация и непрекъсната връзка с всяко едно звено по трасето на доставката. Предоставяме възможност както за проследяване на температурната регулация и местоположението на автомобила, така и за директна връзка с шофьорите. Офис екипът ни е винаги насреща да отговори на Вашите въпроси и да сътрудничи, за да направим заедно транспорта лесен!

В допълнение, за удобството на нашите клиенти сме интегрирали в работния процес специализиран софтуер за транспорт и спедиция. Той ни позволява по всяко време на деня да изпратим update за всяко транспортно средство:

  • Къде се намира в момента;
  • Колко километра му остават до достигане на дестинацията;
  • Очаквани дата и час на пристигане (ETA).

Изберете надеждния транспорт, доверете се на „Ка-Спийд“!