Флота

„Ка-Спийд“ разполага с постепенно и непрекъснато разширяваща се флота. Стартираме през 2020г. с 1 автомобил, а към момента автопаркът ни наброява над 20 такива! Ние залагаме на сигурното развитие с винаги възходяща линия на тренда.

Влекачите в нашата флота са на Scania от моделите R410; R420; R450; R500; S450 Еuro 6. Полуремаркетата ни включват Lamberet; Chereau; Schmitz.

За удобството на нашите клиенти ние предоставяме редица възможности за информиране относно състоянието и положението на техния товар. Във всеки един момент предлагаме генериране на GPS tracking link.

Чрез него можете да видите:

  • Колко работно време и почивки остават на шофьора, превозващ Вашата стока;
  • Колко километри остават до зададената дестинация;
  • Трафика при движението на автомобила, транспортиращ Вашия товар.

„Ка-Спийд“ предоставя възможност на своите клиенти да установяват директна комуникация с шофьорите. Освен съобщения могат да бъдат изпращани и файлове на придружаващи документи при натоварване на стоката и след доставка.

При извършването на хладилен транспорт също така можете да следите температурата в нашите хладилни полуремаркета в реално време. С „Ка-Спийд“ транспортът не просто е лесен, той е надежден, сигурен и прозрачен!