Екип

Ние в „Ка-Спийд“ вярваме, че екипът е двигателят на всяка една компания. От неговата експертиза, мотивация и удовлетвореност зависи как ще се позиционира бизнесът в своята среда. Той създава имиджа и е опората, както на връзката с клиентите, така и на тази с партньорите. Затова винаги се грижим колективът ни да е съставен от професионалисти с опит, които умеят да създават решения и да виждат отвъд хоризонта на препятствията.

Наш основен приоритет са хората. Във фирмените си политики и организация имплементираме модел на работа с акцент върху екипа и неговата удовлетвореност. Поддържаме вътрешната си среда така, че да обединяваме хората, винаги да предоставяме възможност за развитие, но и подхождаме с отговорност към личните предпочитания, потребности и път на всеки един служител.

Развитието на екипа на „Ка-Спийд“ води началото си от 2-ма души, като чрез непрестанни усилия и отдаденост днес наброява над 30 кадри. Ние залагаме на устойчивото развитие и персоналния подход. Изграждаме средата си по начин, по който да бъде подходяща както за специалисти с дългогодишен опит, така и за млади служители, за да съчетаем мъдростта на практиката със заряда на новаторството.

Един от нашите ключови приоритети представляват младите хора. Ние вярваме силно в техните способности, както и сме на мнението, че формират бъдещето на страната. Поради тези причини, нашите врати са винаги отворени за тях. Стремим се да ги заинтригуваме и да им предоставим множество възможности за развитие в сферата на транспорта. „Ка-Спийд“ отваря нови пътища за младото поколение!

Нашата мисия:

Предоставяне на ефективни транспортни и спедиторски решения.

Нашата визия:
Осигуряване на надеждни транспортни услуги, които помагат за развитието на Вашия бизнес.

Нашите цели:

Оптимизация на работния процес и увеличаване на клиентската удовлетвореност.